KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2335 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2403 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2405 napja

Norton Azeroth Choppers - 2. rész
Norton - 3647 napja
35
Ha csütörtök, akkor Azeroth Choppers!

Folytatódik a sorozat. Ebben a részben megtudhatjuk, hogy miként körvonalazódnak a chopperek tervei, milyen elgondolás szerint fogják megépíteni a motorokat, és, hogy Cody jól elhízott.





wow_c_498559
#34 | Delfi válasza #33
Teljesen értem amit mondasz, hiszen "ingyen ebéd pedig nincsen", valaki állja a számlát a végén.
Egyszerűen az a helyzet, hogy bonyolultabb ez a kérdés ennél, hiszen az alkalmazottat te mindenképpen megfizeted, ha mossa a szélvédőt ha nem.
Viszont wowos alapigazsággal élve, a halott dps sebzése nulla(nem emlékszem mióta játszol, ez BC-s aranyigazság volt, a dps lista (és az aggrólista) élén álló sokszor feküdt a boss lába alatt). Ugyanez igaz a benzinkútra is. Hiába tesz bele mindenfélét a benzin árába, ha senki sem megy be hozzá, akkor nem 600ft/liter lesz neki a bevétele, hanem nulla. Ezért dönt úgy, hogy szép kutat épít, fényes neonokkal, fiatal pénztároslányokkal, bolttal, kulturált vécével, ingyenes sütővel(nem fogod elhinni, de a kollégámnak volt kedvenc ESSO kútja, ahol megáltunk fagyasztott pogácsát sütni, ahányszor csak arrajártunk), és ezt inkább benyeli költségnek és nem terheli vissza rád, mert a sok-sok pici liter eladása nagyobb hasznot hoz neki a végén.

Amúgy erről is írt Adi, az ingyen karakterboost amit kifizettetnek az csúnya lehúzás szerintem is.
#33 | Tüsi válasza #32
Na de ő is kifizeti valamiből az embert, nem teremnek oda ingyen szolgálni. Na ennek a költségét adják nekem oda a benzinkúti csoki árában, vagy a benzinben.

Nem tudom miért kötök most ebbe bele ennyire, mert velem is rendszeresen előfordul, és jól esik a dolog. De ha belegondolok, valahol felháborít. És nem a benzinkút feltétlen, hanem az ehhez hasonló helyzetek, mikor kifizettetnek velem olyat, amit nem kértem (lásd character boost a kieg árában). Pedig milyen szép gesztus Smiling
#32 | Delfi válasza #30
Azt értsd meg, hogy ennek nincs köze a benzin árához. Szimpla kapitalista verseny. A Shell és a OMW pontosan ugyanazt a minőséget és árat tudja adni neked, tehát kell valami mellé, hogy hozzá menj és ne a másikhoz. Letörli a szélvédőt, felfújja a kerekeket, megnézi a fagyálló-, de még az olajszintet is, mert ez a dolga és a cég elvárja a teljes kiszolgálását a vevőnek. Az, hogy nálunk "urak" a benzinkutasok, az már egy más kérdés.
Nézz meg egy tetszőleges amerikai filmet, a benzinkút feltalálása óta alapszolgáltatás mindez. Smiling
Évi 1 ingyen transzfer valóban elférne (és nem csak a lowpop nevezetű szellemlakta szerókra).

Amit mondtál valóban szép gesztus (az viszont már más dolog, hogy viszont a benzin ára bitang drága).
#30 | Tüsi válasza #29
De ez nem jó irány. Nekem ne tegyenek bele a benzin árába kötelezően kifizetendő szolgáltatást, kedves gesztusnak beállítva.

A kávézós példámnál maradva: Egy amúgy 200 forintos croissant ne kerüljön 350-be, ingyen kávéval, vagy újsággal. Majd én eldöntöm, miért akarok fizetni és miért nem. És amiért nem fizetnek az emberek, annak nincs létjogosultsága.

Lehetnek ilyen elit helyek, ahova az jár, akinek erre van igénye, hogy automatikusan mindennel kiszolgálják.

Hány ember fizeti ki a szélvédőmosás árát a benzinben, akinek amúgy nincs is szüksége a mosásra? (vagy magának megcsinálja mert úgy szereti, vagy egyszerűen nem koszos a szélvédő)

Tudom, ilyen a valóság sajnos (rengeteg helyen lehúznak ahol tudnak), de attól még van véleményem.
wow_c_498545
#28 | Tüsi válasza #27
Miért? Mert megtehetik, és szórakoztató az amerikaiaknak. Ennyi Smiling Nézd meg az ilyen házbontós, buta, mű reality show-kat. Megvesznek érte.
Csupán fel akartam hívni a figyelmedet rá, hogy rohadtul nem egyedi jelenség a túlárazott szolgáltatás, mert te úgy teszel, mintha a Blizzard találta volna fel azt is. Amúgy is úgy tesztel, mintha ettől az 1 fontos árnövekedéstől most személyes csődbe kerültél volna.
Mellesleg nem is az alap havidíjat emelték, hanem a bónusz szolgálatatások árát, amiket nem kell egyszer sem felhasználni a teljes játékélményhez.

Végül pedig. Nem én trollkodom, ti izzaddtok itt teljes erőbedobással 1 fontos pluszköltség felett már lassan a harmadik napja. Az előző posztnál már teljes mértékben megvitattátok, hogy mennyire galád pénzsóvár cég a blizzard, de feleslegesnek érzem, hogy minden létező posztot ugyanazzal firkáljuk tele.

Ennél a topicnál legyen az a problémánk, hogy minek csinálnak motoros kisfilmet (és valóban, miért...?), a pénzes topicoknál meg megint elővehetjük, hogy szegények vagyunk ők meg gazdagok és rohadékok.
#26 | Fea válasza #24
miért kéne, hogy érdekeljen, hogy egy cég, akitől szolgáltatást vásárolok milyen strukúrában oldja meg a szolgáltatás nyújtását, amíg azt kapom amit ígértek. Tőlem akár Inidában is ülhet az az ember, akitől segítséget kapok, ha az szakszerű és gyors. A probléma az, hogy hiába ül az EU-ban az a pár ember, ha konrkértan 0 hozzáadott értéket termelnek.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu