KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2302 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2370 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2372 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2372 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2372 napja

Wolverine Chat a Battle.net kliensen keresztül
Wolverine - 3635 napja
8
Az egységes Battle.net bevezetése, majd az egységes Battle.net Launcher megjelenése után újabb lépést tett a Blizzard annak érdekében, hogy könnyebben beszélgethessünk a barátokkal és ismerősökkel: mostantól ugyanis közvetlenül a Launcherből is lehet chatelni velük.

Eddig egy Real ID vagy Battle.net barát meghívó elküldéséhez be kellett lépnünk valamelyik játékba, és ugyanerre volt szükség ahhoz, hogy elfogadjuk vagy elutasítsuk a nekünk érkezett meghívásokat, valamint üzenjünk ismerőseinknek. A tegnap élesedett frissítésnek köszönhetően erre nincs szükség, elegendő a Battle.net asztali kliensét futtatni.
Az ablak jobb felső sarkában található meg a Friends ikon, amellyel menedzselhetjük barátlistánk és elkezdhetünk beszélgetni a rajta levőkkel. Egy feature azonban még hiányzik: aki elrejtőzne, az nem állíthatja magát offline státuszúra, csak az Online/Busy/Away opciók érhetőek el. Szintén nem érhetjük el az adott játékra specifikus lehetőségeket, azaz a WoW-os guildchatet, a Diablo guild- vagy community chatjét, illetve a barátként felvett karaktereket - ezekhez továbbra is be kell lépni az adott játékba.
Szintén új a People You May Know lista: ezen olyanok szerepelnek, akiket mi is ismerhetünk. A javaslatokat a Real ID és a Battle.net barátok barátlistái alapján állítja össze a játék. Azt nem tilthatjuk le, hogy ezen a listán megjelenjünk; de azt igen, hogy a Real ID-nk feltűnjön ezen a listán - ez esetben a BattleTagünkkel fogunk szerepelni.
wow_c_527756
#7 | Tüsi válasza #6
Még szép. Milyen AH goblin töltene accot akkor? Laughing out loud
wow_c_497359
#5 | Klary válasza #4
Igen, errol a 2rol tudok en is. 
Az is csak Android-on meg IOS-on. Windows phone-on nincs fent ilyen alkalmazás. Ha esetleg tévednék, valaki linkelje már be az applikációk Smiling.
#3 | Tüsi válasza #2
Nem, nem működik. Csak a WoW guildchat.
Ez már működik a Remote app használatával, nem? Vagy csak játékon és guilden belül?
Nagyon jó ! Már régóta vártam, hogy ezt megcsinálják! :3 hasznos kis fejlesztés. már csak apple/android/windows alapú telefonokra kéne ez a chat rendszer. Így minden pillanatban elérhető lenne mindenfajta kommunikáció a játszó pajtársakkal  :D

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu