KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2335 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2403 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2405 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2405 napja

Wolverine Warlords of Draenor: új funkciója is lesz a garrisonoknak
Wolverine - 3671 napja
22
Mint tudjuk, a garrisonok jelentik majd a Warlords of Draenor egyik újdonságát: ezek az erődök jelentik a karakterünk lakhelyét a bolygón, amely ennek megfelelően széles körű feladatokat fog ellátni. Ma egy újabb funkcióra derült fény ezek közül.

Korábban már megtudtuk, hogy a garrisonban lesznek portálok a fővárosokba; lesz stable master a Battle Petek kézben tartására; lesznek mesteremberek, akik az egyes szakmákhoz nyújtanak hozzáférést (korlátozott mértékben azokhoz is, amelyeket karakterünk nem ismer); valamint lesznek katonáink és egyéb civil lakosság, akik questekhez és akár loothoz is segíthetnek minket.

A fenti felsorolásból látszik, hogy rengeteg szóló PvE tartalom jár majd a garrisonnal és fejlesztésével. Mint kiderült, a Blizzard a PvP-t sem hagyta ki a számításból. A kiegészítőben ugyanis lesz majd egy újfajta queue is, a Siege Finder. A jelentkezők egy olyan 1v1 mérkőzésbe kerülnek be, ahol egyikük a garrisonjának katonaságával megostromolhatja és elfoglalhatja a másik jelentkező garrisonját, aki értelemszerűen védekezik a támadás ellen. Az ostrom akkor sikeres, ha valamennyi épületet sikerült elfoglalnunk vagy lerombolnunk; a védelem sikeréhez az szükséges, hogy ezt megakadályozzuk 15 percen keresztül.
A Siege külön laddert kap majd, amelyet az Armoryn keresztül nézhetünk meg. A győzelemért naponta 3 alkalommal Conquest pont jár (még nem dőlt el, mennyi), utána Justice pontokért harcolhatunk. A vesztesek kisebb mennyiségű Justice pontokat kapnak majd.

3 screenshotot is kaptunk arról, hogy néz ez ki a gyakorlatban:





wow_c_527521
wow_c_525684
#20 | Klary válasza #19
En arra leszek kivancsi hogy ezeknek az aprosagoknak mennyi lesz majd az "ara". Fejlesztesek, stb. (A legjobb ember ugyis arra fog torekedni hogy minel elott meglegyen mindene, a legmagasabb szinten.) Mert ha tenyleg egy "vagyonba" fognak kerulni (igen, kinek mi a vagyon), akkor be fog indulni a goldkereskedelem, es mindenki azt fogja venni. Mondjuk en nem lepodnek meg ha ingame shopban is lehetne euroert goldot venni majd. 
#19 | Delfi válasza #18
Szerintem nem. Mindig is utáltam az ilyen játékok időigényességét, és melegágya az account sharingnak. Mondom ezt úgy, hogy hosszú és sikeres éveket töltöttem ilyen játékokban, de a sikerhez _mindig_ kellett az, hogy a csapatodból fent legyen valaki, és be tudjon lépni hozzád, különben hamar szétvertek. Én is mindig tudtam, hogy ki az, aki napközben nem tud belépni, ki az, aki este 10 után már nem néz távolba, ki az, aki hajnal kettőig ott van, de reggel sebezhető.
És persze aki vásárolt magának extra cuccokat, az megint előnyben volt. Nagyon remélem, hogy a wowban nem lesz ilyen.
wow_c_496980
És egyben az utolsó RTS-éről is.
Íme 3 screenshot a lejobb Warcraft játékról. Smiling
#15 | Norton válasza #14
Igen olvastam, jópofa. Én valami olyasmira gondltam, mint ez a 6.0-ás patch note, de pont mire beírtam, linkelték is vazze topikban Smiling
@Norton 

MMO Champion-ön olyat lehet olvasni, hogy lesz egy Betrayal Qusest, amivel frakciót lehet váltani faj megmaradásával, és ezzel persze minden faj specifikus tulajdonsággal. Ez is ápr. 1-jei tréfa lehet, de ha belegondolunk, akkor annyira nem is lenne elvetemült ötlet!
A WoWblogban említették. Viszont a 6.0-s patchnote még csak a fórumon került elő...

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu