KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2304 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2372 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2374 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2374 napja

Grimmfandan A goblinok árulása!
Grimmfandan - 3640 napja
12
 Az MMO champion friss híre, a goblinok árulása Draenorban!! Miután Garrosh visszautazi az időben, a Goblinok a Hordán belül presztizsüket vesztik,s bebörtönzések, levadászások sora kezdődik meg ellenük. Nem is csoda, hisz tudjuk, a frakció egyes tagjai vezető szerepet vállaltak Sieg of Org eseményeiben. Egy hosszú quest lánc keretén belül , kalandos úton, ha úgy érezzük mi is üldözött goblinok vagyunk, csatlakozhatunk a Szövetséghez, ám! nem válltozik a fajunk. Azaz a goblin a pandarenhez hasonló mechanikával fog működni WoD-ban. Természetesen a Szövetség sem fog minket, renegádokat azonnal a keblére ölelni, ezért heti-napi questek segítségével, illetve a klasszikus úton növelhetjük a reputációnkat a Szövetség fővárosaival/fajaival.



A questlánc egy bizonyos pontján tényleges számkivetettek leszünk, azaz mind a Horda,mind a Szövetség számára támadhatóak leszünk, illetve a frakció azonos NPC-k is el fognak minket agyabugyálni,ha közel kerülünk. Ezen időszakban Everlook és környéke lesz az "áruló" goblinok otthona. 


A Betrayal questlánc végeztével értékes ajándékokat kapunk.-Egy treasure goblin pet.-Achievment és title.-Illetve egy kód a Reaper of Soul DiO3 expansionhöz. (Ennyire rosszak az eladások...? Vagy csak újabb próba,mint az ingyen DiO3-al?)

Fontos még tudni,hogy mind a táskánk,mind a void storage tartalma megmarad, szóval AH goblinok figyelem, ez jó esély, az eddig csak frakció specifikus tárgyak egyszeri átmentésére az ellentétes frakcióba. Egyszeri,ugyanis csak egy irányba működik a történet, ami értelemszerű a lore szempontjából.

Az mmo champion teljes angol nyelvű cikke itt. 


De ami még ennél is fontosabb, a mai dátum...Smiling

 
















 
Ejnye, pedig még 2007 ben is akartam ilyet, átmenni a másik szövetségbe fajváltozás nélkül. S ez Április elsejés poén lenne? :/ Pedig nem ártana ilyesmi változtatás.
Meh... nem szeretem azokat az április elsejei híreket, amik tök jók lennének, ha bevezetnék... Frusztrálók.

(Oké, leszámítva az "összes faj a goblinokat gyakja" részt.)
Ez egy nagyjából leírt ismertető. Nem fordítás. Nem is akart az lenni.Tőlem azzal vitatkozol,akivel akarsz. És csak úgy mellékesen... Az egész cikk félrevezti az olvasót,mivel ez a célja. Ha valakit érdekel,annak alant a link. Azt fordítgassa szó szerint,ahogy akarja.
#9 | Nuwiel válasza #8
Vitatkozhatunk rajta, hogy micsoda, de akkor is félrevezeti az olvasót, mert az eredeti tartalom nem ugyanez.
wow_c_496897
#7 | Nuwiel válasza #6
Már rögtön az elején kiderül, hogy bárki frakciót válthat, a goblinok abból a szempontból érdekesek, hogy ők az áldozatok, akik miatt megundorodsz a saját frakciódtól, és átpártolsz a másikhoz.

Ha már fordítasz, legyen pontos, hiába áprilisi tréfa, a fordítás az fordítás.
wow_c_496894
wow_c_496888
wow_c_496885
wow_c_496884

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu