KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2329 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2397 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2399 napja

Tüsi WoW Source: tedd fel kérdéseidet a fejlesztőknek
Tüsi - 3668 napja
17
Takralus bejelentette, hogy újabb WoW Source-ra kerül sor hamarosan, ahol a fórum témához írt hozzászólásokból fognak válaszolni a kérdésekre.

A mostani téma a WoD kasztváltozásairól és PvP változásokról fog szólni. A tervek szerint Kris Zierhut (Lead Class Designer), Ion Hazzikostas (Lead Encounter Designer), Brian Holinka (Senior Game Designer) fog leülni beszélgetni Morgan Webb házigazdával.

Úgy mint legutóbb, ehhez a fórumtémához kell írnod a kérdéseidet, illetve mások hozzászólását is "lájkolhatod" a gombok segítségével.

Az interjú időpontját még nem tették közzé.
wow_c_496926
#15 | Delfi válasza #12
Az előbb láttam ennek a játszunk a barátaink szerverén dolognak a "creatív" megoldását is.
Pve szerverről átinvelteti magát a ragnára a -jellemzően rugó- karakter, itt elköveti az összes tetű dolgot, amit a 11 éves idióták szoktak world pvp meg blood coin farm néven elkövetni, majd amikor már nagyon ég a talpa alatt a talaj, akkor kilép a partyból és hip-hopp ismét a védett környezetben áll, és mosolyog, hogy milyen jó, hogy senki sem tud utánamenni és legenkelni a parasztságáért.
A Ragnán meg ottmarad a maroknyi allys a feldűhített hordások között.
Nem véletlen csak most rakták be, pénz beszél kutya az hunti pet... Ám az élet alaptörvénye hogy mindig minden (és mindenki) a legkisebb ellenállás felé mozdul el, így a "szabad választás" hangzatos és szép dolog, de a statisztika e törvény szerint fog alakulni. - Mondjuk én is fél guild-fél pug setuppal tolom most a normalt, így a létszámhiány sem probléma már. Szóval én is örülök neki, ki is használom, de hogy mi lesz a vége? - Lehet az egyszemélyes guildoké lessz a jövő Laughing out loud
#13 | Bennyg válasza #11
Nekem csak az a bajom ezzel, hogy rá lehetne ereszteni a personal loot rendszert is. Hiába a cross realm dolog, mikor mentésem van a bossokra, így segíteni sem tudok elmenni, olyan játékosoknak, akiknek szüksége lenne rá.
#12 | Fea válasza #10
mert úgy látnád a guld chatet, tudnál velük érdemben játszani, craftolni egymásnak és ilyen hasonlók
#11 | Tüsi válasza #9
En mar nagyon regen betettem volna es ki sem vennem. Uj contentnel legyen 2 het kesleltetes de ennyi. Sokaknak remek megoldas a sok openraides stb normal run. Kar elzarni eloluk a lehetoseget. En mindig annak a partjan vagyok, hogy semmit nem kell eroltetni (guildek erositese stb), az emberek el tudjak donteni mit akarnak. Egyedul lenni es pugolni vagy guilddel menni. Legyen ez rank bizva.
#10 | Delfi válasza #9
Tényleg mennyivel jobb most, hogy már a bal kezemmel vakargathatom a jobb fülemet, minek is lehetne ingyen átköltözni oda ahol a barátaim vannak.
#9 | shaddark válasza #3
De "ügyesen" időzítették be erre az időszakra a normál fokozatú cross realmot, mióta járhat bárki pugolni a normált is azóta szerintem inkább nagyobb élet lett. Persze ez végképp szétveri a guild rendszert, de a következő kiegig sok playert meg fog tartamni, akik amúgy leépültek volna...
#8 | Tüsi válasza #6
A linkelt topicba ne irja bele, mert nem ez a temaja a Source-nak.
#7 | Bennyg válasza #5
Az, hogy egy guild üres tartalom idején szétesik, nem feltétlenül a Blizz hibája. Ezt érvelem a *** WoW Privát szerveren lévő dolgokkal, ahol lassan több mint 2 éve ICC van. Na ott aztán tényleg dögunalom lehet, de mégis a komolyabb klánok megmaradnak és nem esnek szét ott se. Igaz ott nincs havidíj, de irdatlan sok idegesítő, javításra soha nem kerülő bug viszont van cserébe.

Ilyenkor rengeteg casual guild esik szét, ami jellemző. Nem célratörő dolog a full Hc, de még egyeséknél a full normal progress sem. Sokan megelégednek a Flex clear-el is, bár ott is van 1-2 guild aki nem tud, vagyis nem akar végigmenni. Gondolom nem mindenki célja ez, vannak akik szeretnének többet és kevés nekik. Az ilyen tagok ebben az időszakban a casual klánokban kiégnek vagy továbbállnak nagyobb klánok felé, ahol lesz neki további tartalom és tapasztalatszerzési lehetőség.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu