KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2342 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2410 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2412 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2412 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2412 napja

Tüsi 1.000.000 dollár egy jótékony szervezetnek egyetlen pet eladásaiból
Tüsi - 3683 napja
36
A Make-A-Wish elmondása alapján a Blizzard 1.000.000 dollárt adományozott a jótékonysági szervezetnek. A pénz az Alterac Brew Pup pet 2013 november és decemberi eladásaiból származik.

A pet árának 50%-a ment a támogatásba, tehát könnyen kiszámolható, hogy a 2 hónap bevétele csak ebből a petből 2.000.000 dollár (~450 millió Ft) volt.

A Blizzard régóta együttműködik már a szervezettel. Amellett, hogy 2010 óta több, mint 3 millió dollár támogatást adott, olyan klassz dolgokat is csinált, mint pl. amikor egy agytumorral élő fiú álmát valósították meg, aki egy rövid időre fejlesztő lehetett a Blizzardnál, megalkotva a Merciless Gladiator's Crossbow of the Phoenix-et, illetve ő volt az első, aki a főnix mountra ülhetett. Pár hónappal később stroke-ot kapott és elhunyt (2008).

"Határozottan támogatjuk a Make-A-Wish-t és az életet megváltoztató hatását a kívánságok teljesülésének. Mi is rendkívül hálásak vagyunk a WoW játékosainak és mindig büszkék vagyunk, ha a közösséggel együtt dolgozhatunk egy jó ügy érdekében" - mondta Mike Morhaime (a Blizzard Entertainment elnöke és társalapítója) a Make-A-Wish elmondása alapján.
Delfi. Tökéletesen igazad van.
Igy igaz!

#34 | Nuwiel válasza #32
Leállították a character transfert, amíg a Customer Support intézkedik. Kezdj el gőzerővel beszerezni mindent, amit írtak (CD-kulcs, személyi vagy jogosítvány vagy útlevél beszkennelve, hozzá esetleg lakcímkártya), és akkor nyertél, de így is vissza fogsz kapni mindent.
#33 | Tüsi válasza #32
Azt írja, hogy lockolták a karit amíg utána nem néznek mivan az utalással. Még nem történt terhelés a transzferért. Elképzelhető, hogy megterhelik majd, én várnék hogy mi van, mert ha 2x fizetsz és egy véletlen folytán mindkétszer beterhelik, isten a tudója csak, meddig járhatsz a pénzed után Laughing out loud


u.i.: a chopper az egy motor, a copper pedig rézpénz Smiling
#32 | xulon válasza #29
 Hogy ne legyen off:



Szép ez a kutya, én nem adnék érte egy choppert sem Smiling



Viszont, már lenyugodtam, és ezt kaptam vissza a ticketeimre amiket küldtem !
Greetings, "This notice is being sent to inform you that we were unable to successfully process the recently requested Paid Character Transfer on the World of Warcraft account . As such, the character has been locked pending review by Customer Support. No charges have been processed for this Paid Character Transfer."

Kicsit bepánikoltam hogy 35 GBP vel az én kártyámat terhelték, de nem Smiling
Viszont akkor most nem fogja ezt a tranzakciót véghezvinni a fenti e-mail szerint? ugye?

Viszont a tolvaj a másik accomra rakott 30 day play time ot Smiling Azé egy ROS ot is upgradelhetett volna Smiling
wow_c_496570
Még mindig ott tartunk, hogy NEM kötelező akár egy forintot is adniuk senkinek. Igen van aki azért vette meg, merthogy segít ezzel, de biztos lehetsz benne, hogy a számuk eltörpül az összes vásárló körében. A kutya petnek ugyanekkora sikere lett volna a Make-A-Wish nélkül is.

Amúgy,
Mint azt korábban megírtam, nézőpont kérdése. Lesz, aki ebből azt szűri le, hogy a blizzard köcsög mert nem adja oda az összes pénzt (az ilyenek figyelmébe ajánlom azt a rövid eszmefuttatást, mely szerint a blizzard egy profit orientált cég nem pedig szeretetszolgálat), és van aki úgy fogja fel, hogy ez egy kedves gesztus önmagában, hogy ilyen akciókkal előrukkolnak.

Örülni kell annak, hogy "csak ennyit" odaadtak. Ezzel már többet tettek le az asztalra, mint sok másik cég. Ez a történet ilyen egyszerű.
#29 | Klary válasza #25
Ha irtal nekik akkor valaszolnak majd.. nekem 1,5 napja van nyitva egy ticket, ugyhogy nyugalom. Ird le nekik szepen, hogy szerinted elloptak az accodat, kaptal mailt rola hogy csinaltak transzfert meg frakciovaltast, es hogy mivel alberletben vagy, igy a CD kulcsokat nem tudod bemasolni, de a szemelyid szkennelt kepet el tudod nekik kuldeni, hogy igazold tied az account. 
wow_c_496563
Látjátok gyerekek... ezért nem szabad sohasem drogozni!

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu