KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2342 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2409 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2411 napja

Tüsi Kávészünet: Milyen Blizzard játékokkal játszol?
Tüsi - 3686 napja
41
Kicsit felelevenítve a régebbi rövidcikket, érdekelne, milyen Blizzard játékokkal játszotok?

Nálam a WoW alap, ezen kívül hébe-hóba HS (mostanában kicsit hanyagolom), még a napi questet sem mindig csinálom meg.

Starcraft II játékok is megvannak, bár sokat nem játszottam velük, még a campaign-t sem vittem végig. Egyszer majd talán lesz rá kedvem/időm.

A Diablo3 megjelenéskor eléggé magába szippantott, aztán hamar ráuntam, miután nem tudott lekötni 1 hónapnál tovább (untam, hogy ugyanazok a területek, csak kicsit nehezebben századszorra is). A nagy változások után visszatértem kicsit, valóban érdekes volt és jó a sok változás a lootrendszerben főleg. A 2 nap múlva megjelenő kiegészítőt persze megveszem majd, érdekel az új terület, és az új kaszt (és hát a történet is, igen) Smiling

A Dota jellegű játékok nekem nem jönnek be, így a HotS-ot bár kipróbálom majd, adva egy esélyt a játéknak, de kétlem, hogy hosszútávon lekötne majd.
wow_c_496338
#40 | Moron válasza #36
wow_c_496298
wow_c_496294
Első hozzászólásom Smiling WoW egyértelmű ha már a wow hungary-n vagyunk. Financiâlis gondok miatt mindig csak időszakaim voltak, de még vanillával kezdtem. Lvl40 körül frozen. Visszatérés wotlk és majdnem full gear aztán még 3 hónap cata is ment aztán megszűnt melóhelyem, de a kábeltévé előfizetés "játékidejét" maximalizáltam. Most decembemver óta megy a panda csak az a bajom, hogy nincs időm raidelni normálisan. Warcraft 1,2 és 3 minden ment. Már nem játszok velük. Annó még 10en pár évesen tervezgettünk papírob haverral, hogy milyen ütemben kéne fejleszteni meg hova állítani egységeket wc1-ben, hogy meg tudjuk csinálni a pályát:-) wc3tft mode-ok, de a best of a DotA volt. A blizz-es moba-t tuti kipróbálom. Diablo-ból csak az 1el toltam, de azt iszonyat sokat. Tetszett h együtt gyaktuk haverral. Átdobtuk a koax kábelt a panelban a két ablak között és csapattuk. Voltak olyan jó fejek szüleink h fúrtak neki lyukat az ablakkeretbe:-) HS napi questek aztán ennyi. Majd ha lesz androidra többet játszok vele. Sok a pangás melóhelyen ès ha hazaérek akkor onkább wow. Teljesen egyértelmű h több száz dollárból könnyebb ütős paklit csinálni, de ha hülye az ember akkor nem fog nyerni. Ez nen célzás volt mielőtt félreérti vki. Szeretem a gondolkodós dolgokat:-) 1-2 paklit biztos veszek majd:-) de nem létszükség. Több győzelmem van mint vereség. SC csak az 1el játszottam. Végigtoltam meg jó pár LAN parti volt. Sajna én nem csípem a zergeket és mindig összeakadtam olyannal aki 200 ujjú volt:-)
HS
Diablo 3
Warcraft 3
Egy HS-streamer, Trump épp most játszik egy olyan shaman paklival, amiben csak a lvl10 eléréséig ingyen megkapott lapok vannak benne. Amikor utoljára hallottam felőle, akkor rank 3-as volt éppen (rank 25-ről, a nulláról indulva).

Nem kell bevásárolni, hanem csak tudni kell használni, amid van Smiling
wow_c_496282
#34 | Tüsi válasza #33
Elnezest ha hulyeseget mondok, de most nem az van, hogy konkretan a normal AH-t is bezartak? csak fel fullel mintha ezt hallottam volna.
wow_c_496278
#32 | Cseho válasza #31
wow_c_496272

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu