KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2312 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2380 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2382 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2382 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2382 napja

Wolverine Warlords of Draenor: minden mount képes lesz a földön is járni
Wolverine - 3661 napja
66
Amikor a Blizzard bejelentette, hogy nem engedélyezik Draenoron a repülést, akkor sokan felvetették, hogy ezzel a mountok egy részét egyáltalán nem lehet majd használni, mivel ezeknek nincsen animációja a földi közlekedésre. Mumper a Twitteren reagált erre a problémára.

A bejelentése szerint minden mount használható lesz majd a Battlegroundokon, ahol nincsen repülés - vagyis a jelenleg csak repülésre használható mountok, amelyekre nem lehet felülni a repülést kizáró zónákban (mint pl. Timeless Isle, Tol Barad, a BG-k, Draenor a 6.0-ban stb.), szintén használhatóak lesznek ezeken a területeken, mint a megszokott földi mountok. Repülni azonban továbbra sem lehet ezeken a területeken. Az egyetlen kivételt az Abyssal Seahorse jelenti majd, amihez továbbra is vízi környezet lesz szükséges.
Mumper azt is jelezte, hogy a repülés Draenoron csak később várható; a pontos engedélyezés ideje egyelőre még nincsen eldöntve.
Hát, a szigetre pl. úszva gyorsabb mint a keresztbe-kasba, térképen először fel majd lerepülő "intellektuálisan" repülő fp-s szolgáltatással Laughing out loud
Én elkezdtem játszai a wow-al, folyton ilyeneket kerestem más rpg-k hatására. Azóta sem találtam egyetlen egyet sem, itt nincsenek eldugott kincsek Smiling A Blizz a tömegeknek fejleszt, ahol nincs 100 ember egymás hegyén hátán ott semmi más sincs, eldugni a tömeg közepébe szokták a blizzes fiúk a dolgokat Laughing out loud
Szerintem meg.. vegyek ki az OSSZES FP-t!!!! (Az ironiat remelem mindenki erzi.) Hiszen minek az??? Repulni ugyse lehet, akkor mar az fp-t se lehessen hasznalni. 

Megertem hogy a Thunder meg a Timeless szigeten NEM lehet repulni, vegulis annyira nem nagy hogy letfontossagu legyen.. meghat minek.. pl. te a hajonal vagy, nincs az a sebesseg amivel odaernel Houlonhoz idoben. (Tudjatok, az a mob, amelyik 3 mp-nel tovabb el TN-en, az bugos.)
#62 | Delfi válasza #61
Mondok neked egy korszakalkotó ötletet: Békén kellene hagyni végre ezt a témát, mert a repülés jó és megfelelő sebességű, a földi mountokról ugyanez elmondható, tehát jöhet az egyes számú alapelv, "ami nem romlott el, ne javítsd meg!".

Az egész repüléssel kapcsolatos maszatolás mögött én 2 dolgot sejtek.
Az első és a blizzard részéről a legfontosabb, az időhúzás. Addig amíg 3x levered az összes békát, a békatestőrséget, a békaherceget és a békakirályt, majd visszafelé ismét megteszed ugyanezt, addig nem kérsz értelmes tartalmat a játékba, mert hiszen "most ez a feladat". Unalmas, tartalmatlan és szar is, de nem mindegy, amikor befizetted a havidíjat?
Amíg kerülgeted a hegyeket, kerülgeted a  szakadékokat, futsz vissza a megye másik végéből a hulládhoz, addig sem kérsz értelmes tartalmat, mert ez mennyire jó neked. Vajon miért nem maradt úgy Brd, hogy még mindig Thorium pointnál éledsz fel? Talán azért, mert hosszú távon hagynád a fenébe ezt a játékot, és keresnél olyat, ami szórakoztató? Nem hiszem, hogy bármilyen vanilla imádó is legyen valaki, ezt visszasírná.

A másik dolog az, hogy ez a sok grafikai vacak amit belezsúfoltak az erre alkalmatlan ósdi motorba, valamint a cross-realm idiótaság együtt simán okozzák azt, hogy nem lehet már normálisan játszani. Ha csak repülsz, soha nem fogsz tudni semmit sem farmolni, mert egyszerűen nem tölti be a játék. Halál idegesítő úgy keresni a bányákat, virágokat, hogy bámulod az addon kijelzését, és meg-meg állsz, hogy a játék utolérje magát.
Sajnos ennek van sokkal zavaróbb aspektusa is, aminkor azért vernek össze a Tillers őrök, mert odarepülsz a szálegyedűl álldogáló vendorhoz, ráklikkelsz, és rádtölti a 312 hordást, aki ott tobzódik.
wow_c_495954
#60 | Adi91 válasza #59
Megdöbbentő, hogy egyesek mit ki nem képesek találni, hogy védjék ezt a hülyeséget, amit kitalált a Blizz. Laughing out loud

A kedvencem az még mindig az energiás volt Laughing out loud :D Laughing out loud És akkor még be lettem oltva, hogy a főnix attól, hogy gyors még nem biztos, hogy repülésre is tudja használni az energiát , mert hát én se tudok ám repülni, hiába vagyok gyors Laughing out loud :D Laughing out loud :D Laughing out loud :D 
wow_c_495905
#58 | Nuwiel válasza #56
A Pet Journal pedig az autós kártya, mert azoknál már statok is vannak, és lehet versenyezni, kié jobb.
wow_c_495839
#56 | Delfi válasza #54
De a Lutra album a táskámban van és kész! :DDD

Továbbgondoltam a hasonlatodat, akkor a matricacsere az, amikor eladod nekem a spectral tigert? Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu