KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2329 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2397 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2399 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2399 napja

Tüsi WoD: rendeld elő most, és boostolj egy karaktert lvl90-re!
Tüsi - 3679 napja
103
Az Iron Horde-t meg kell állítani. Garrosh Hellscream elmenekült a múltba és egyesült apjával Grommash-al, a Warsong klán ádáz vezérével. Együtt kovácsolják Draenor ork klánjait egy vad harci gépezetté.

Rád hárul a feladat, hogy leverd az Iron Horde-t mielőtt a Dark Portal elkészül és megkezdődik az invázió. Utazz a múltbéli Draenorba: óriások és szörnyetegek világába, amit félelmetes és legendás ork vezérek hívnak otthonuknak. Nézz szembe ennek a megszelidíthetetlen világnak a veszélyeivel és verd le az Iron Horde seregeit - mielőtt a múlt és a jövő is örökre elveszne...

A Warlords of Draenor idén ősszel útnak indul világszerte és Te már most* felkészülhetsz az invázióra egy karakter 90-es szintre boostolásával, amit a digitális kiegészítő előrendeléséhez kapsz.  

 

Ahhoz, hogy megállíthasd Garrosh hódításának hajtóműveit, szövetségeseket kell keresned és felépítened egy hatalmas Garrison-t; fel kell fedezned minden új zónát, dungeon-t, raidet, scenariót keresztül-kasul egész Draenoron, hogy olyan erőforrásokat találj, amik szükségesek a küldetésedhez; el kell érned az erő új magasságait, amit a 100-as szint fog garantálni neked.

Több karaktert is szeretnél boostolni? Azon kívül, amit a kiegészítő megvásárlásával kapsz, lehetőséged van további boostok megváltására az ingame shop-on keresztül. Nézd meg az alábbi videót, hogyan is működik mindez:

 

A Warlords of Draenor digitális előrendeléséhez két féle kiadás érhető el: standard és Deluxe. A Digital Deluxe Edition megvásárlásával különböző ingame ajándékokat kapsz a Blizzard játékokhoz. Mi több, ezeket a karakter boost-al együtt már most* megkapod:



World of Warcraft: Dread Raven mount, és Dread Hatchling pet





Starcraft II: Blackhand és Grommash Hellscream Battle.net portré





Diablo III: Warsong lobogó


A Warlords of Draenor elérhető lesz exkluzív, limitált Collector's Edition kiadásban is (dobozos), ami az eddigi extrákon kívül a fizikai világból is tartalmaz különlegességeket: kemény fedeles artbook, "a színfalak mögött" Blu-ray/DVD szettet, Warlords of Draenor egéralátétet és végül egy CD-t a kiegészítő legkíválóbb zenéivel. Érdeklődj a helyi viszonteladóknál a limitált kiadás előrendeléséhez. A részleteket a kiegészítő megjelenéséhez közeledve még megosztjuk majd.

A kiegészítő őszi megjelenése kapcsán az alábbi oldalakat érdemes látogatni: sajtóközlemények, Warlords of Draenor weblap.

FAQ

Q: Hogyan működik a karakter boost?

Amikor előrendeled a kiegészítőt, vagy önálló boostot vásárolsz a játékon belül, egy Character Boost token fog megjelenni a karakterválasztó képernyőn. Amint a fizetés sikeres volt, a token aktívvá válik, amire kattintva aktiválhatod - nem kell egyből felhasználnod, ha még nem állsz készen rá. Tartsd észben, hogy ez egy visszafordíthatatlan szolgáltatás, tehát jól gondold meg, mielőtt elhasználod a tokent.

60-as, vagy afölötti karakter boostolásakor egy bónusz ajándékot kapsz: 2 elsődleges szakmát választhatsz, amit 600-as szintre boostolhatsz. Ha létező karaktert boostolsz ily módon és szeretnél más szakmákat felhúzni, a token elhasználása előtt gondoskodj arról, hogy megtanuld azt a 2 szakmát, amin szeretnéd a bónuszt aktiválni. Ha már közel a 60 és viszket a tenyered a boost miatt, érdemes lenyugodni és kibírni még egy kicsit, hogy megkapd a bónuszt is... A token megvár.

Nézz körül a karakter boost weblapon, nézd meg az erről szóló videót, vagy olvasd el a support cikkeit.

Q: Bármely accountom bármely karakterét boostolhatom?

Attól függ. A kiegészítő elővásárlásával a token csak akkor jelenik meg, amikor belogolsz arra az accountra, amit Warlords of Draenor-ra frissítettél. Önálló boost vásárlásakor bármely elérhető WoW account karakterére elhasználhatod, ami a Battle.net accountodon van.

Starter Edition vásárlásával egyidőben történő WoD frissítéskor várnod kell majd 72 órát, mire a token megjelenik.

Q: Mit kapok a karakter boosthoz? 
  • 150 gold
  • 4 Embersilk (22 slot) táska
  • 1 stack (20 db) étel
  • 483 ilvl, specnek megfelelő teljes szett (zöld minőségű)
  • lvl60, vagy afölötti karakter esetén a 2 elsődleges szakmája és a First aid 600-as szintre fejlődik
  • frakció specifikus repülő mount: hordásoknak Wind Rider, allisoknak griff.
  • Artisan repülési készség (a maximumnál egyel alacsonyabb szint)
  • Northrend, Kalimdor/Eastern Kingdoms, és Pandaria repülési készségei
Q: Mikor kapom meg a Digital Deluxe-ért járó jutalmakat?

A Digital Deluxe Edition elővásárlása után azonnal megkapod a jutalmakat.

Q: Kaphatok azonnali karakter boostot ha egy helyi viszonteladónál rendelem elő a dobozos standard, vagy CE kiadást?

Ez esetben akkor aktiválódik majd a boost, amikor kézhez kapod a játékot a kiegészítő megjelenésekor.

* Starter Edition közvetlen WoD-ra frissítése esetén 72 órát kell várnod.
én csak abból indultam ki, hogy amikor olyan guildben voltam, ahol nem baráti alapon volt a raidelés, ott mentek a dolgok, a másikban finoman fogalmazva döcögött az egész.
Az utobbinál nagy energiák mentek el a kompromisszumokra, toleranciára, s közben a lényegre nem maradt elég szufla.

Hardcore szinten, illetve server first szinten nyilván nem ez lesz az elsődleges; de ott is működnie kellene a guilden belüli boostnak, mert ott meg a guild érdeke, hogy kellően erős legyen a csapat. 
Én el nem tudnám képzelni, hogy olyan emberekkel raideljek, akik a közös játék alatt nem lettek/lesznek valamilyen szinten a barátaim. Persze vannak nehézségei a barátokkal való raidelésnek (is), de vannak dolgok, ami miatt megtérül. Smiling
Na meg oylan közösségben sem szeretnék lenni, ami minimálisan sem segít a másiknak - mikor közben saját érdeke lenne pl a köpeny megszerzése raidtagoknak. Tök alap, hogy összevárjuk egymás, mondjuk pl mikor ToTba megyünk gyűjtögetni. Hiába hívna be engem egyedül is hamarabb healerrel/tankal, igenis várok húsz percet, hogy velem jöhessen a lock guildtársam. Az is valóban igaz, hogy nem elvárható egy guildtől sem, hogy végighúzzon valakit mindenen, na de nagyobb esélyel kapsz segítséget, ha kérsz is. Tudod, néma gyereknek...  Smiling
wow_c_496080
#98 | Tüsi válasza #97
Szerintem ez attól függ, hogy barátokból lesznek raiderek, vagy raiderekből barátok Laughing out loud
wow_c_496074
#96 | Tüsi válasza #95
Egyetértek. Legalábbis jóval nehezebb.
baráti alapon raidelés....hát nem igazán müködőképes
(persze biztos van kivétel)
wow_c_496069
Ettől még leírhatom, hogy szerintem ennek hogy kellene működnie. Persze ehhez az kéne, hogy egy guild valóban barátokból álljon, és ne csak egy rakás ismeretlenből, akik összeverődnek a Trade chaten... Sticking out tongue

Egyébként raidelhetnék, ha akarnék. Csakhogy nincs rá időm (RF-re sincs; a pokolba, játszani sincs gyakorlatilag), plusz még mindig atombéna vagyok. Igen, rosszabb, mint az a srác a guildedből, aki idegesítően kétballábas, bárki is legyen az Laughing out loud

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu