KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2308 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2375 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2377 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2377 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2377 napja

Wolverine Sűrű napok
Wolverine - 3661 napja
34
Elég elfoglaltak mostanában a Blizzardnál a fejlesztők - ez a hét például az alábbi bejelentéseket hozta eddig:
  • lehetséges a Warlords of Draenor előrendelése a Battle.net Store-on keresztül
  • a Hearthstone kilépett a béta fázisból, és immár teljes üzemmódban működik
  • végül a tegnapi bejelentés: elindult a Heroes of the Storm első nyilvánosnak mondható, "technikai alpha" jelzésű tesztelése; a Blizzardhoz kapcsolódó fansite-ok képviselői közül sokan kaptak hozzáférést a játékhoz. Egy hosszabb bemutató videót is kiadtak a fejlesztők:
wow_c_495671
#33 | Delfi válasza #32
Értem, de ettől még általánosítasz, így nem lehet mit válaszolni.
Én nem panaszkodom a PVP-re(bár van egyfajta negatív véleményem a balance hiányáról, meg arról, amikor ketten nem tudjuk agyonverni a dudu healert), de Parishealton csak azt teszi. Ettől még sértő számomra, hogy párba teszel vele. Smiling
Aki panaszkodik a diablóra, ami azért igencsak durván megmutatta, hogy a blizzard logóval el lehet adni egy játékot, majd azt is, hogy azt az ipari hulladékot azért nem szabadna kiadnia egy magára valamit is adó cégnek.
Én már a béta alatt láttam, hogy ez egy vicc, így nem vettem meg. Beszólni rá is csak akkor szoktam, ha valaki elkezdi ajnározni, meg azon lelkendezni, hogy a blizzard mindazt odaadja (csak most, csak neked, még egy órán át, csak 22,99-ért!) a kiegészítőben, amit az alapjátékba kellett volna beépíteni. Meg mondjuk én biztos igen mérges lennék, ha megveszem a játékot az ah miatt, komolyan ráfekszem, majd a blizzard bejelenti, hogy elveszi, mert csak.

De csak ha visszatérünk a wowba, akkor sem lehet általánosítani, mert van akit nem érdekel a pet battle, beszól a tamagochira, vagy érdekli, de nem pvpzik benne, esetleg csak gyűjtöget és panaszkodik, hogy az érdekes peteket csak pénzért lehet megvenni. Kapásból van itt 4-5 féle problémázó ember, pedig csak egy picike szeletét néztük a játéknak.

Minden játéknál kiemelkedő fontosságú, hogy milyen a supportja. A blizzardé katasztrófálisan szar. Ami túlmutat azokon a kérdéseken, hogy hol van Timelessen a postaláda, már be is csődöltek.
Én az utóbbi 4-5 évben egyszer sem kaptam segítséget a supporttól, csak idegbajt. Igaz, hogy én nem kérdezek tőlük olyan típusú idiótaságokat, amit 20 másodperc ráfordítással magam is megoldhatnék. Csupa játékbeli problémám volt, és egyet sem oldottak meg belőle. De persze jön Wolvi, és elmagyarázza, hogy ez így normális, mert mennyi dolguk van. Ez engem hol érdekel? Vegyen fel a cég annyi embert, hogy kiszolgálja az előfizetőit. Ez csak pénzkérdés, semmi más.
Nevetséges 2 napokat várni 1-1 válaszra, miközben copy-paste válaszokat kapsz tőlük, és tökéletesen látható, hogy ember nem is olvasta a kérdést.
#32 | Nicco válasza #31
wow_c_495620
#31 | Delfi válasza #29
Egy ilyen hülye kérdésre milyen választ vársz?
KI rühelli a blizzardot, KI rühelli a wowot, KI szidott és mit?
Talán ha nem mosnád össze az összes jelenlévő fórumozót, nem mosnád össze az ő problémáikat, akkor lehetne válaszolni a kérdésedre, de ez így egy nagy nulla.
Mellesleg, az hogy utálom, ha a blizzard tolja a hülyeségeit, attól miért kellene utálni a wowot vagy bármi mást?
#30 | Fea válasza #29
ha nem érdekelné az embereket, nem foglalkoznának vele. Pont azért írnak, mert érdekli őket, de ez nem jelenti azt, hogy ne láthaták a kockázatokat és a problémákat. A felelős gondolkodásnak pont ott kéne megnyilvánulnia, hogy érdemben értékeljük a folymatokat és a változásokat, függetlenül attól, hogy mennyire szeretünk valamit. Szokás Delfit citálni mint a fő kritikust. Valóban kritizál, de sokakkal ellentétben még játszik a játékkal és nap mint nap szembesül a problémákkal. Attól mert nem fordítja el a fejét és leírja a problmákat még nem fogja utálni a dolgot. Szerintem ez inkább becsülendő hozzáállás, mint a mindent lenyelő és mindent szó nélkül elfogadó, aztán szó nélkül eltűnő ember. Az már más kérdés, hogy a stílusa néha olyan, amilyen, de ezen lehet csiszolni.
#29 | Nicco válasza #18
Ha jól sejtem, ez egy igencsak szarkasztikus hozzászólás volt Smiling
Egyébként, mostanában szoktam itt olvasgatni a hozzászólásokat, néha én is leírom a véleményem. Az tűnt fel, hogy sokan vannak, akik rühellik a Blizzardot, a WoW-ot és egyéb, a cég által jegyzett termékeket. Mindenféle bántás nélkül kérdezném, hogy akkor miért foglalkoztok vele? El kell felejteni, és ha van egy jobb játék, akkor azzal kell játszani. Én is nagyon csalódott voltam annak idején, amikor megjelent az Age of Conan... szenvedtem vele egy ideig, de amikor elegem lett, visszamentem szépen wowozni. Nem foglalkoztam vele többet, nem írtam negatív hangvételű posztokat a játékhoz. Az nem probléma, ha valakinek valami nem tetszik... de ha valaki folyamatosan csak rosszat ír a WoW-ról, az miért jó?
A garrison szerintem inkább hasonlít a Star Trek Online-ra, a duty officerek rendszerére, ahol nemcsak alapanyagot lehet szerezni, hanem rengeteg egyéb dolgot is (akár lootot is - ami a garrisonnál is lehetséges lesz).
wow_c_495590
#26 | Adi91 válasza #25
wow_c_495589
wow_c_495587

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu