KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2410 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2413 napja

Irie Blackrock Caverns HC - A Feketeszikla barlangjai
Irie - 4827 napja
22

Blackrock Mountain barlangjait (legalábbis ezeket) Deathwing vájta annak idején, hogy összekapcsolja a Dark Iron Dwarfok élőhelyét Twilight Highlands-zel. Elsősorban a Twilight Hammer szektásai népesítik be.

Rom'ogg Bonecrusher - a csonttörő ogre


Rom'ogg látszólag valamiféle felügyelőként van jelen a helyen. A taktika nem nehéz, de természetesen ennek a taktikának is vagy egy zéró-toleráns része.
  • Amikor megkezditek a csatát, a boss segítséget hív, és minden közelben lévő trash-t bevon az ütközetbe - ezért jól jártok, ha a terem nagy részét kiirtjátok mielőtt csatába bocsátkoznátok.
  • Rom'ogg egyik képessége a Quake: ez egy aoe spell, érdemes elfutni előle, ha látjátok, hogy castolja. Ez persze geartől is függ, de mindenképpen megspóroltok egy kis manát a healernek (és mint tudjuk, ez mindig jó). Quake után minden életben maradt játékos helyén egy add spawnol, erre fel kell készülnie a tanknak.
  • A boss speciális képessége a Chains of Woe és a The Skullcracker kombója. 66 és 33%-nál castolja, lényegében összerántja a bandát, és összeláncol mindenkit. A láncokat AZONNAL el kell intézni, és 15 yardon kívülre kell futni egymástól, ellenkező esetben az egymáshoz közel álló játékosok halottak.
Rom'ogg Bonecrusher videó


Corla, Herald of Twilight

Corla egy magas beosztású szektás, feladata, hogy a nether drake-ek energiáját felhasználva szektás drakonoidokat hozzon létre, a csata specialitása is ebből következik.
  • A csata kezdetekor Corla három segítője sugarakban áll. Ezek a sugarak alakítják át őket ellenséges sárkánnyá - ezt szeretnénk elkerülni. A sugarak egy buffot raknak a segítőkre, ha ez eléri a 100 stacket, egyesével átalakulnak, és szinte legyűrhetetlenek lesznek.
  • Három ember beáll a sugarakba, így ők kapják a debuffot. Nem szeretnétek, ha a debuff elérné a 100 stack-et, szóval 80 körül ki kell állni a sugárból. Ekkor a segítők visszafutnak, a kiválasztott játékosok várnak, hogy leessen róluk a debuff, majd újra visszafutnak, és várnak 80 stack-ig - és így tovább!
  • A boss másik képessége a Dark Command, ami egy castolt dot+fear. Ezt illik interruptolni, mert esetleg pont rosszkor kapja be a sugárban álló valamelyik játékos, az egyik add visszafut a sugárban, sárkánnyá válik és wipe van.
Corla, Herald of Twilight videó


Karsh Steelbender


Karsh a szekta remek kohásza, ebből kifolyólag remekül bánik az obszidiánnal és a higannyal.
  • A boss egy 99%-os dmg elnyelő buffal kezdi a csatát, nem is érdemes dps-elni.
  • A szoba közepén lévő lángoszlopban állva a boss 2 másodpercenként szerez egy stack Superheated Quicksilver Armor-t, ami lehetővé teszi, hogy dps-eljétek.
  • Ugyanakkor minden egyes stack S.Q.A.-ért cserébe a boss egyre nagyobb aoe sebzést okoz. Ha a tank ügyesen FUT át a lángoszlopon, a boss 1-2 stacket szerez a debuffból, így dps-elhető is, és az aoe mértéke sem olyan nagy.
  • A fight lényege, hogy a lehető legkevesebb stack legyen a bosson a debuffból. Ha lejár a debuff, visszanyeri az eredeti 99%-ot elnyelő buffot, és fire elementalokat spawnol.
Karsh Steelbender videó


Beauty - a szépség a szörnyeteg (OPCIONÁLIS)
  • A boss egy lava hound és három kölyke. Illetve négy, de a negyediket (Runty) nem vonja be a csatába - és ti se tegyétek, mert ha véletlenül megölitek, Beauty elveszti a fejét, és rövidesen ti is a tieteket - kevésbé képletesen persze...
  • A három kölyköt (beastek) CC-zétek az egész csata alatt. Akire nem jut CC, azt öljétek meg a lehető leghamarabb.
  • A kicsik AOE és breath képességük miatt élveznek elsőbbséget, a boss képességei ellen nem igen lehet védekezni - illetve nem feltétlenül muszáj. A fear ellen egy tremor azért jól jön, ha épp van kéznél.

Beauty videó


Ascendant Lord Obsidius

Ebben az encounterben nem is a boss maga a lényeges, hanem az addok.
  • A csata alatt három Shadow of Obsidius van jelen. Normális threat mechanizmussal működnek, de nem lehet sebezni őket. A legjobb ha egy ranged dps aggrózza az összeset, és körbekite-olja őket a teremben. Jó esetben egy mobilis ranged csinálja, különböző lassító spellekkel.
  • 66 és 33%-nál a boss helyet cserél valamelyik Shadow of Obsidiussal, erre készüljetek. Jó esetben a kite-oló dps nagyjából egy rakáson cibálja mindhárom shadowt, szóval előre látható, hogy a boss hova fog kerülni.
  • A boss Thunderclap-je lassít, úgyhogy ezt a healernek le kell szednie a kite-oló dpsről.
  • A boss utolsó képessége a Twilight Corruption, ez nem probléma, le kell szedni, vagy át kell healelni. Nem nagy cucc.
Ascendant Lord Obsidius videó

Sok sikert, és jó mulatást!
Irie
wow_c_530564
wow_c_527177
wow_c_393336
 ha ez eléri a 100 stacket, egyesével átalakulnak, és szinte legyűrhetetlenek lesznek.

Igen, ezt volt szerencsém tapasztalni... 
wow_c_393304
wow_c_393270
#16 | TCs válasza #15
A Hex cd-s. Ha nincs meg a hitcap, és előbb bont, mint a CD letelne, akkor nem fogja tudni visszatenni.
Bocsánat, én vagyok a hülye, valószínűleg kevertem egy másik hasonló élménnyel Laughing out loud Shaman hex-el kevertem vszeg
#14 | vizoo válasza #13
A paladin valószínűleg azért nem tette vissza a repentance-ot, mert a beastet már elsőre se tudta repentance-ba tenni... Smiling
Corlához annyit szeretnék hozzátenni saját tapasztalatból, hogy ha nem guildes, profi csapattal tolod, akkor érdemes 70-72 stacknél ugrani kifele a sugárból, (strafe) 80nál megvan az esélye hogy mire kistrafelsz belőle, addigra szépen felugrik 100ra és reszeltek. Beautynál pedig valóban érdemes cc-zni az addokat, de jómúltkorában volt szerencsém egy pughoz ahol a mage nem ismerte a "resheep" jelentését, így az első poly lejárta után már 2 add volt beauty mellett, illetve 3, mert a pally sem tette vissza a repentet. Eddigre 40% körül voltunk, így kihealeltem (resto druid, dk tank) de az biztos hogy nem így van kitalálva, brutális heal kell hozzá. Ezt csak azért írtam le, hogy akik amiatt reklamálnak hogy bizonyos bossokat nem lehet ölni megfelelő mennyiségű cc nélkül, azok lássák hogy lehet. csak iszonyat manaigényes a healernek. Obsidius röhejesen könnyű, ha az OT tudja hogyan kiteolja az addokat, akkor a healernek gyk. annyi dolga van h lifebloomot fenntartsa a tankon, és dispelleljen egyet 5-10 secenként

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu