KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2332 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2399 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2401 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2401 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2401 napja

Wolverine A hét videója
Wolverine - 5070 napja
38
A hét videója egy újabb guide Wowcrendortól... A címe: How to Win at Pugs and GearScore.

The "Go" Person (2:17) Na az a legjobb! Laughing out loud
#37 | TCs válasza #36
Igen tényleg félreértettem. "Akkor legalább nem érzem az ingert, hogy beszóljak, inkább fogcsikorgatva teszem a dolgom."

Ez kiamardt, szóval a gyökerezés törölve. Sry.

Egyetértünk, csak félreértetted amit írtam, ezért nem veszem magamra a gyökerezést Smiling
#35 | Greed válasza #34
Az itemlevelt eltüntetni már nem lehet. Max láthatatlanná/titkossá tehetnék az összes cuccon, de kikövetkeztetni akkor is lehetne. Kiindulási pontok: név, mellé figyelni kell az esetleges "heroic" jelzőt, és meg is vagyunk, ki kell keresni a loottáblákból. Ebből már kiderül hány fős instában esik és milyen mód, innen megvan a feltételezett itemlevel is, ugyanúgy fut az addon. (Csak még a jelenleginél is sokkal több erőforrást zabálna fel, pedig most sem keveset eszik.)
#34 | Zearon válasza #28
Blizzard helyében én is átírnám a kódokat úgy, hogy ne lehessen használni. Biztos meg lehet csinálni, ha az AVR-rel sikerült, a GS-sel miért ne! 
 
Az ezzel az a probléma, hogy nem lehet ki irtani a játékból. Még akkor sem, ha ki vennék az item levelt. Ha mégis megtennék, úgy is találnának más módot a számolásra. Azt meg nem tehetik meg, hogy minden itemről minden statot levesznek, hogy üres cuccokban rohangáljanak az emberek. Sőt, valószinü még akkor is lenne gs, mondjuk a dropp rateből vagy a boss nehézségéből számolva. Szóval a lényeg az, hogy jelenleg az i level alapján számolják, de lehetne bármi más alapján is. Még a bcben is volt gear score, viszont azokat csak a karakter auditátor oldalak jelezték ki. A könnyen hozzá férhető i level csak teret engedett az ingame addonoknak is.
Lehet, hogy azért nem találsz jó gearrel rendelkező embereket HC pugokban, mert ők már nem járnak oda... mert nem kell nekeik semmi Triumphból.
#32 | TCs válasza #31
A GS pont erre nem jó Smiling Azért rinyálni, mert valaki nem fullepicbe megy herozni már megbocsáss, de gyökérség.
A GS max arra jó, hogy ki lehet röhögni az 4.5k-sokat mikor odaverek nekik a szakad 2.8k-s karimmal...aki még heirloomban van, meg ilvl138-as kékekben...
Az meg, hogy 5k feletti GS-el jobb DPSt csinálsz, mint egy kékzöld 80as mondjuk caster, hogy még rosszabb legyen a helyzet, már ne is haragudj, de nem dicsőség. Kb olyan szint, mintha azért sírnál, hogy egy korlátozás nélküli mesebeli úton miért csak 100-al mennek az emberek, mikor neked ferrarid van. Holott a ferrarinak ott a versenypálya (ICC25HC) nem az úton kéne döcögni vele (Random Hero).

GS abból a szempontból jó, hogy amikor beesek egy random hc-ba és nem haladunk, akkor legalább látom, hogy azért, mert 1 embernek van 5k felett a cucca, 4-nek meg 3k alatt (dd-ként én viszem az össz dmg 40-50%-át, de néha healerként is jobb dps-t produkálok, mint némely dd - ha nem kell spamhealni a tankot, hogy életben maradjon). Akkor legalább nem érzem az ingert, hogy beszóljak, inkább fogcsikorgatva teszem a dolgom. OK, mindenki elkezdi valahol a lvl80-at, de lehetne annyi okosságot belerakni a DF-be, hogy ne rakjon össze 4 friss 80-ast egy partyba.
Egy időben csupa jó partyba kerültem, de mostanában megint fele-fele arányban fogom ki az ilyeneket is (gondolom a mainek felruházása után megint mindenki altot húz).
Köztük a gogo lényekkel, meg az olyan tankokkal, akik képesek magukra húzni 2 teremnyi mobot, amikor 1 packot is alig lehet kihealni rajta, akkora criteket kap a 25-28k hp-jába (igen, defcap is for the weak).
Nem hullajtanák könnyeket érte az biztos...

Aki meg raidezik és a statok alapján nem tudja eldönteni hogy melyik cucc jobb-roszabb, játszon tamagocsit... Smiling
Csak úgy, ha kiveszik a játékból az itemlevelt. Az senkinek sem hiányzik.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu