Skinek:  
KERESÉS
topik Greenback In gene...
Bowl Greenback In general Bowl In which Ladd-Peebles Stadium, Cell, AlabamaWhen Friday, December 23 at 700 CTTV Broadcast ESPNRadio 94.7 WTBF (Troy)Unfold -4 Troy, O U 50Higher education soccer year is wrapping up and followers are fired up regarding bowl mania.
ZionEchols - 5 órája
topik Texas HC Tom Herm...
“I was the pleasurable man.”Once on a period, contemporary Texas Longhorns brain practice Tom Herman particularly preferred every person in the direction of such as him.No much more.Inside of addition in direction of studying how in the direction of align the complete information of the software towards Ohio Country Buckeyes mind practice City Meyer, beneath whom Herman labored against 20
ZionEchols - 5 órája
topik USC Linebacker Ca...
 Precisely anytime USC experienced started out towards settle the Rose Bowl down when an offensive explosion in opposition to the Nittany Lions the Trojans took yet another strike https://www.usctrojansteamshop.com/27-Darreus_Rogers_Jersey.
ZionEchols - 5 órája
topik Notre Dame Soccer...
 Rudy Ruettiger, a past Notre Dame Battling Irish stroll-upon whose shorter profession was dramatized by way of Hollywood, was baptized Saturday into The Church of Jesus Christ of Latter-Working day Saints.Sure, Rudy - who attended Joliet Catholic Substantial University - is by now a Mormon.James Clarke, a buddy of Ruettiger’s, claimed the prior Irish participant began asking relating
ZionEchols - 5 órája
topik la strass swarov...
'Comme un mariage se rapproche, la strass swarovski en gros mariée commencepenserceporter pendant le grand jour. Dès ceux qui coûtent des millions de dollars à ceux qui coûtent moins de 50 ans, c’est tout ce que flotte votre bateau.
swarovskiki - 22 órája

Tüsi
Black Temple Guard
Tüsi
2527 hozzászólás
Frissítve: 2014.01.24.
Gondolom mindenki megkapta az értesítést, vagy látta a launcherben, hogy a Blizzard új digitális kártyajátékot fejleszt.

A topicot azért nyitottam, hogy itt beszélhessük meg az új játékkal kapcsolatos kérdéseket, információkat, tapasztalatokat.

Kezdem rögtön azzal, hogy jelenleg mit lehet tudni a játékról, a hivatalos FAQ alapján összeállítva.

 • Mi az a Hearthstone?

  Ez egy stratégiai kártyajáték. Választanod kell a 9 epikus Warcraft hős közül, és körökre osztva kell használnod a variálható paklidat, hogy varázslatokkal, legendás fegyverekkel, különleges képességekkel, és megidézett famíliárisokkal győzd le ellenfeled.
 • Kell valamit tudnom a Warcraft univerzumról, vagy a stratégiai kártyajátékokról a játékhoz?

  Nem, úgy alakítottuk ki, hogy mindent megtanulj játék közben, ami szükséges lehet.
 • Milyen platformokon lesz elérhető?

  Kezdetben Windows-on és Macintosh-on lesz elérhető, később iPad-re, iPhone-ra, és Androidra is ki lesz fejlesztve.
 • Mit kapunk egy kártyapakliban?

  Minden kártyapakliban 5 kártya van. A kártyákat megkülönböztetjük ritkaságuk alapján: gyakori (fehér), ritka (kék), epikus (lila), legendás (narancssárga). Minden pakliban garantáljuk, hogy lesz legalább egy ritka, vagy annál jobb kártya. Minden csomagban van rá esély, hogy egy kártya "golden" változata legyen.
 • Hogyan szerezhetek kártyacsomagokat a bétában? Valós pénzért kell megvennem őket?

  Játékon belül lehet vásárolni a csomagokat, a Battle.net Balance-t, vagy az egyéb fizetési metódusokat használva. Kártyákat lehet szerezni még a Practice és a Play módban, vagy a Forge-ot használva. A kártyacsomagok ára nem tükrözi még a végleges árakat.
 • A béta teszt során vásárolt csomagjaim átkerülnek majd az éles játékba?

  Tovább vándorolnak majd az éles játékba. Ezen kívül köszönetképpen a tesztelésért, kapni fogsz egy exkluzív ajándékot, ha a béta teszt során vásároltál csomagot: egy Golden Legendary lapot, Gelbin Mekkatorque-t .
 • Lehet chatelni a barátaimmal a játékban?

  Igen, a ReailID és BattleTag ismerőseid elérhetők a játékon belül. Mások nem, de játék közben lehetőséged van előre beépített emote-okat használni.
stevenpaul
Bloodscalp Hunter
stevenpaul
429 hozzászólás
wow_c_530168
stevenpaul
Bloodscalp Hunter
stevenpaul
429 hozzászólás
wow_c_530133
stevenpaul
Bloodscalp Hunter
stevenpaul
429 hozzászólás
wow_c_530098
stevenpaul
Bloodscalp Hunter
stevenpaul
429 hozzászólás
wow_c_530063
stevenpaul
Bloodscalp Hunter
stevenpaul
429 hozzászólás
wow_c_530028
stevenpaul
Bloodscalp Hunter
stevenpaul
429 hozzászólás
wow_c_529993
Anjilo smith
Southsea Pirate
Anjilo smith
582 hozzászólás
wow_c_529096
Anjilo smith
Southsea Pirate
Anjilo smith
582 hozzászólás
wow_c_529057
Anjilo smith
Southsea Pirate
Anjilo smith
582 hozzászólás
wow_c_529018
chenjinyan
Southsea Pirate
chenjinyan
604 hozzászólás
wow_c_527937

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu