KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 632 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 700 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 702 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 702 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 702 napja

Alonee
Critter
Alonee
1 hozzászólás

Engedjétek meg, hogy bemutassuk új klánunkat, az Észak Lángjait, amely a napokban alakult a Ragnaros szerveren.

Klánunk története 2,5 évvel ezelőtt kezdődött, amikor az első 5 tagunk találkozott, és elkezdtünk együtt játszani. Ezután folyamatosan bővült a létszámunk, és hosszas hányattatások, több guild átalakulás után eljutottunk a számunkra legmegfelelőbb guild-formáig. Itt individualista játékosaink megtalálták azt a tartalmat, ahol konfliktusmentesen, egymásra figyelve tudtuk élni közös életünket. Az "Én kérek elnézést" klánban leltük meg ezt a harmóniát, amely időszakot csodálatos aranykorként éltünk meg.

Mégis a WoW sajátosságaiból adódóan és miatt az utóbbi időben a tagságban ébredt egy igény. Szeretnénk nagyobb kalandokat megélni, és megismerni a WoW-ban rejlő egyéb tartalmakat, a kihívást jelentő raidinstákat, a minél nagyobb létszámú csapatmunkában rejlő izgalmakat és szépségeket.

Céljaink:

Megfelelő létszám esetén és meglétével először Karazhan és Zul Aman intsák folyamatos farmolása, de fő csapásirányként a 25 fős raidinsták meghódtása a cél. Tudjuk, hogy ez nem fog könnyen menni, de ismerve a meglévő tagjaink játékhoz való hozzáállását és viszonyulását, biztosak vagyunk abban, hogy nagyon jó hangulatban és nagyon kemény csapatmunkával, de emberi arcunkat megőrizve, konfliktusmentesen tudunk előre haladni.

Egy problémával azonban küzdünk: bár rendkívül jól dolgozunk együtt, kellemes hangulatban, a haladás kézzelfogható, mégis a fenti célok eléréséhez új tagokra van szükségünk. Új tagok nélkül nem tudunk előre lépni. Hiába az eddigi eredményeink, (mint mikor először csak fun-ból leugrottunk megnézni Zul Aman-t, és az első két boss-t 1 óra 20 perc alatt levertük vagy Karazhan teljes megtisztítása a gonosz szellemhordáktól)
de ekkora létszámmal a további tartalmak elérése nem lehet reális cél.

Ezért szeretnénk klánunkba új embereket meghívni, felvenni. Várunk mindenkit, aki szeretne csatlakozni egy guild-hez, ami nem csak hirdeti a manapság a WoW-ban kiüresedett szlogent, a "baráti társaság"-ot, hanem valójában az is. De az sem baj, ha nem leszünk barátok, csak jól tudjuk érezni magunkat a játékban, és a kellemesen együtt töltött órák keretében új kalandokat élhetünk meg. Ha ezek az emberi tulajdonságok és attitűdök a későbbiek folyamán barátsággá nemesednek, akkor valóban elérünk a csúcsra, ha nem, akkor is nagyon jót játszottunk együtt. Ezzel kapcsolatban azonban kőkemény elvárásaink vannak, amik természetesen kötelességekkel és jogokkal járnak együtt.

Elvárásaink:

Ha arra gondolsz, hogy most gear-ről vagy skill-ről fogunk beszélni, nagyot tévedsz. A gear megszerezhető, a skill megtanulható. Egy józan ember tökéletesen fel tudja mérni, hogy a fent leírt progress-hez elég-e a tapasztalata, a felszerelése, és a "szaktudása". Amit elvárunk: tudj és akarj integrálódni a közösségünkbe! Akarj részt venni a közös kalandokban! Tiszteld meg azzal a közösséget, hogy a megbeszélt programokon pontosan megjelensz, és legyen emellett természetes, hogy minden apróságra odafigyelsz, ami a közös harcok megvalósítását lehetővé teszi! Rendkívül nagy súlyt fektetünk a jó modorra, egymás tiszteletére, és mások véleményének, álláspontjának tiszteletben tartására. Nem toleráljuk viszont legkevésbé sem az öncélú trágár beszédet, az intoleranciát. (Természetesen raid közbeni élesebb beszólásokat, adott esetben egy-egy wipe után természetesnek tartunk, és nincs is probléma, ha ez nem sért senkit.) Ha mégis konfliktushelyzet állna elő, hiszen ez egy közösségben előfordul, tudd kezelni, aludj rá egyet, beszéld meg a többiekkel, és csak azután dönts!

Amit nyújtani tudunk:

Emberi időpontú insták, heti 3 raid, 18:30-as inv-vel és hétköznaponkénti 22 órai raid-end-el, hogy minden diák és dolgozó ember részt tudjon venni a közös játékban. Gondoskodunk arról, hogy mindenki, aki arra érdemes, hozzájuthasson a saját és a közösség igényeinek is megfelelő játékélményhez és item-ekhez. Nagyon kedveljük a saját gondolatokat, véleményeket, és azt, ha ennek hangot is adsz. A vezetésbe mindenkinek beleszólása van, de ha döntésre jutunk, az onnantól nem megkérdőjelezhető. Minden segítséget megadunk, ami tőlünk telik és ami nem megy más emberek játékélményének rovására. Segítünk minden konfliktust fel- és megoldani. Természetesen elfogadunk és tolerálunk minden olyan eseményt, történést, ami adott esetben a guild-életben nehézséget okozhat ugyan, de IRL-ben problémák adódnak belőle. Megértjük és alkalmazkodunk a dolgozó emberek és diákok igényeihez és a guild életet is ehhez fogjuk igazítani, hiszen mi magunk is ilyenek vagyunk. Jelenleg is ilyen formában éljük "második életünket".

Tehát várunk mindenkit, aki 70-es szintű, és egyetért , azonosulni tud a fent leírtakkal. Keressük egymást ingame levélben és beszélgessünk errről Ventrilón. Ha egymásra találunk, megegyeznek az elképzeléseink, nagyon nagy örömmel látunk.

Jelentkezni lehet ingame levélben:
- Fuon
- Jadis
- Alonee
és klánunkból bárkinél.
Megbeszéljük és Veled közösen döntünk.

Megtisztelő, hogy végigolvastad bemutatkozásunkat!

Köszönettel:

az Észak Lángjai klán nevében és megízásából: Alonee

ward1
Critter
ward1
1 hozzászólás
Szeretnék az  Észak  Lángjai guild tagságának nevében, minden a Ragnaroson játszó szövetséges guildnek Boldog Új Évet kívánni. Sok lootot, nemes versengést, korrekt ,kellemes játékot kívánok.
Az Észak Lángjai guild nevében: Alonee
Alonee
jchunter
Defias Thief
jchunter
45 hozzászólás

Sajnálom hogy nem előbb "ébredt egy igény" bennetek erre, még a Redemption idején,... bár az lehet hogy nem lett volna ugyanilyen. Mindenesetre, tetszik a hozzáállásotok a játékhoz.

Sok sikert a klánhoz! :)

Vynes - lvl 70 human warlock - Cherubim mortis (Ragnaros - EU) "What has been written in the timeline cannot be changed."

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu