KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2340 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Lewstherin
Gnomeregan Exile
Lewstherin
262 hozzászólás
Megérkezett a mage preview. \o/ Őszintén szólva tartottam hogy a wotlk previewhoz hasonlóan nesze semmi fogd meg jól lesz. De nem, messze fellül múlták a várakozásaim. Új spellek: Flame Orb (lvl 81): Prince Taldaram bogyesza inspirálta a designereket. Egyenes vonalban egy tűzgolyót indit, ami az útjába kerülő mobokat sebzi ahogy áthalad felettük. Miután a castja befejeződött lehet mást spellt castolni. Minden specnek hasznos lesz, a fire mageek rátalentelve tovább erősithetik, mikor eléri a célját felrobban a gömb, úgy mint ICCben. Time Warp (lvl 83): HERÓÓÓÓ!!!!! Passzív haste ad a partynak vagy raidnek és időlegesen a mage mozgási sebességét növeli. A haste effect exclusive a heroval, nem lehet fent mindkettő ha rajtad az exhaustion, a mozgási sebesség növelés viszont független ettől. Wall of Fog (lvl 85): Egy 30 yard sugarú területet ködfelhőbe burkol, a felhőben lévő targetekre felkerül a snare, és sebződenk folyamatosan. A mana costját ugy lövik be hogy csak csapatok ellen legyen érdemes használni. 10 sec hatóidő, 30 sec CD. Erősen pvp spell. Wall of Fog+ Flame Orb+ Blizzard+ WSG zászló szoba= profit Ability és mechanics váltzások: Nem teljes vagy végleges, inkább némi irányadás hogy mit is szeretnének a külömbözö speccekel.  Az aracane missilét újra tervezik procc based spell lesz. Bármelyik spellel sebzel az proccolhatja, ugy mint a warrior overpowerja. A manacostját úgy alakitják hogy bármikor használható legyen, ezzel akarnak dinamikusabb játékstílust biztositani alacsony szinteken is.    A jórészt értelmetlen spelleket, damapen, amplyfy magic, frost és fire wardot kiveszik a játékból.    A food és water spelleket összevonják és csak 40 szintől tudunk majd idézni haditápot. 40 szintig ugy lövik be a mana costokat hogy ne nagyon forduljon elő hogy kifutunk a manából.  A scorch csakúgy mint a BCben a fire spellek sebzését fogja növelni. Itt a cél hogy a rota része legyen akkor is ha más is hozza a crit debuffot a csapatban Talent változások  Az Arcane Focus manát ad vissza ha misselsz bármelyik spelledel.
 Playing with Fire a blast wave CDjét csökkenti ha melee hitet kapunk a jelenelgi effect helyett.
 Pyromainac: hastet ad ha 3 vagy annál több targetet sebzünk dot-al.
 A burnout lehetővé teszi hogy HPből menjenek a spellek ha kifogytunk manából. Mastery passziv bónuszok: Arcane:
Spell damage
Spell Haste
Mana Adept Mana Adept: Ha full manán vagy többet sebeznek a spelljeid mintha 50%on lennél. Fire:
Spell damage
Spell Crit
Ignite Ignite: Minden direkt sebző spell kap egy dot komponenst, úgy mint a fire ball, csak a dot itt jóval erősebb lesz. Frost
Spell damage
Spell Crit damage
Deathfrost Deathfrost: Ha frostboltot castolsz felkerül egy buff ami növeli a frost, fire, és arcane spellek sebzését. Egyedül a Frostbolt sebzésére nem hat. Hát mit mondjak? Wow... Eddig nagyon teccik a koncepció, kíváncsian várom a fejleményeket és azt hogy hogyan is fog ez kinézni a végső formájában.  
A hejesirás a nyelvtan éxere.

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ő szintjükre és lenyomnak a rutinjukkal.
liuchunkai1
Worgen
liuchunkai1
149 hozzászólás
wow_c_535001
#3 | Lewstherin válasza Wolverine #2 üzenetére
Lewstherin
Gnomeregan Exile
Lewstherin
262 hozzászólás
Bevallom töredelmesen hogy csak a fórumot szoktam nézni.
Töröld a topicot ha gondolod.
A hejesirás a nyelvtan éxere.

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ő szintjükre és lenyomnak a rutinjukkal.
Wolverine
Hand of A'dal
Wolverine
27445 hozzászólás
Van erről hírünk is. 
I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice.
 
"Hello, I'm the Doctor. Basically... run."
 
A WoW.hu 12 pontja!
Lewstherin
Gnomeregan Exile
Lewstherin
262 hozzászólás
Elnézést a szöveg fromázási hibáiért, fél óra után feladtam. az istennek sem akar úgy kinézni ahogy szerettem volna. A hiba valószinűleg az én készülékemben van. 
A hejesirás a nyelvtan éxere.

Ne vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ő szintjükre és lenyomnak a rutinjukkal.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu